...σελίδες της "Εφημερίδας online".... κάνουμε ένα διάλειμμα και πάμε για ένα διαρκή Αγώνα για τη Δημοκρατία και τα δικαιώματα των πολιτών που σήμερα καταπατώνται βάναυσα...

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ψάχνει στα σκουπίδια ξαδέλφη του Ωνάση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild




Bild: Συνδέθηκε εξ αγχιστείας με μία από τις πλουσιότερες δυναστείες του κόσμου. Κι όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild, η 90χρονη Όλγα Ωνάση βιώνει αυτήν την περίοδο με τον χειρότερο τρόπο τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα
Συνδέθηκε εξ αγχιστείας με μία από τις πλουσιότερες δυναστείες του κόσμου. Κι όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild, η 90χρονη Όλγα Ωνάση βιώνει αυτήν την περίοδο με τον χειρότερο τρόπο τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ζώντας σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας.

Για του λόγου το αληθές, η εφημερίδα παραθέτει, μάλιστα, φωτογραφίες της 90χρονης γυναίκας να ψάχνει χρήσιμα πράγματα στα... σκουπίδια.
Ο ρεπόρτερ της Bild συνάντησε την ηλικιωμένη γυναίκα σε συσσίτιο εκκλησίας, στην Αθήνα, αφού η σύνταξη των 300 ευρώ που παίρνει από το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να καλύψει βασικές ανάγκες της.
«Δεν παίρνω πλέον τίποτε από την οικογένεια. Επιβιώνω χάρη σε μία σύνταξη και μόνο, η οποία μειώθηκε στα 300 ευρώ. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί στην Ελλάδα», εξομολογείται η 90χρονη σε δημοσιογράφο της εφημερίδας.
Η Όλγα Ωνάση υπήρξε σύζυγος του Γεωργίου Ωνάση, εξαδέλφου του Αριστοτέλη, και, όπως επισημαίνει η Bild, παρά την κατάσταση που βιώνει, παραμένει μία κομψή γυναίκα.

_______________________________
*από την:"Η" Online 21/10 11:29
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112391246

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου